Het derde en laatste debat van de gemeente Rhenen vrijdag in het gemeentehuis trok veel publiek.
Volledig scherm
Het derde en laatste debat van de gemeente Rhenen vrijdag in het gemeentehuis trok veel publiek. © DG

Rijnbrug domineert verkiezingsdebat in Rhenen

RHENEN Een debat in Rhenen kan niet zonder de Rijnbrug. Vier jaar geleden waren de files voor de brug al een thema tijdens de verkiezingen. ,,Nu vier jaar later is er nog niets veranderd", aldus Leo Schenk van de VVD. ,,En over vier jaar ligt die nieuwe brug er nog niet." 

5 reacties

 • bill raven

  5 jaar geleden
  heb ik al gezegd er zijn van die kortzichtige auto lovers die een tweede brug willen , met rondje campus erbij en weg is t, binnenveld stinkt toch maar naar strnt beter fijnstof toch!  weet men wel hoe het binnenveld er vroeger uitzag,? ga eens kijken bij de blauwe hel in Veenendaal meer hoef ik niet te zeggen, trots op mensen ? nou ik voor dieren.
 • Vnb

  5 jaar geleden
  Of wellicht wil lang niet iedereen een snelweg dwars door een natuurgebied. Dat is iets anders dan 'napapagaaien'.
 • Vnb

  5 jaar geleden
  Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een partij die nooit iets heeft voorgesteld. Dan ga je rare dingen zeggen. 
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  die brug is het probleem niet, dat zit in de verkeerslichten en de op en afritten naar boven war ook een probleem zit. er is maar een manier en dat is de A30 doortrekken naar de A15 en daar hebben de gemeenten Veenendaal, rhenen en Wageningen baat bij. men moet eens verder kijken en niet elkaar na papagaaien.
 • David

  5 jaar geleden
  Trots op Nederland. En dan wel alles maar asvalteren. Ten koste van groen. Wel trots, maar waarop dan? Een partij van de mensen. blijkbaar voor de sluipverkeer rijders. Niet voor de huidige bewoners.

In samenwerking met indebuurt Ede