EPA
Volledig scherm
© EPA

Ruzies bedreigen toekomst bevrijdingsfestival Wageningen

EDE - De serie conflicten tussen horeca, binnenstadondernemers, Wageningen45 en gemeente vormt een bedreiging voor het voortbestaan van het Bevrijdingsfestival op 5 mei in Wageningen, blijkt uit een rapport over het festival.

8 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Het festival in Zwolle is niet groter dan dat in Wageningen. Zwolle telt 2 podia, in Wageningen staan er 12. Daarbij komen er meer bezoekers naar Wageningen. Ohja, doe iets aan je grammatica.
 • Dhjana

  5 jaar geleden
  Ja, dat krijg je als aan alle kanten ego's en winstbejag de overhand nemen. Méér geld er in pompen lijkt me geen oplossing. Als volwassenen op een waardige manier compromissen en oplossingen vinden wel.
 • Defeatless

  5 jaar geleden
  Door de hautaine houding van de nieuwe directeur is, nu al, de helft van de 'harde kern'  van vrijwilligers opgestapt. Het programma op de Dreijen heeft geen enkele organiserende vrijwilliger over, op de markt ook niet. Andere podia hebben nu al moeite om iets te verzinnen, omdat de mensen die het al jaren deden weg zijn. Binnen het gemeentehuis werd er gezegd dat de positie van de directeur onhoudbaar was geworden. Maar wat blijk? Ze mag gewoon blijven. 5 mei 2018 zal waarschijnlijk een zeer slecht jaar worden en ook de laatste keer.
 • de gelderse gravin

  5 jaar geleden
  waar ging het ook alweer om ? wat vieren wij rond 5 mei ? ik meen iets van vrijheid.... of zoiets ? herdenk en overdenk....!
 • K. Donker

  5 jaar geleden
  Het gaat over vrede...

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei