Volledig scherm
Janette en Lambrecht van den Broek verkopen onder meer hun eigen koffie in hun concept store Schap19. © Elly Molenaar

Schap19 winkel én promotor lokale producten

RHENEN - De  nieuwe winkel Schap19 in het centrum van Rhenen blijkt een plek waar tal van lokale ondernemers hun spullen aanbieden. 

Een Rhenense vader en zoon die een slimme oplossing hebben bedacht om vliegen en wespen te verhinderen ongezien in een blikje drinken te kruipen. Keramiek van een kunstenares uit Rhenen. Kleurige kussens naar een idee van een bloemist uit Leersum. En bluetooth-speakers die op de Achterbergsestraatweg zijn gemaakt. Het zijn maar een paar voorbeelden van lokale creatievelingen die sinds kort in concept store Schap19 een podium vinden. Of beter gezegd, een schap. 

Eenheid

Zo'n 25 verschillende ondernemers huren in de winkel aan de Rhenense Herenstraat ruimte om hun spullen tentoon te stellen en te verkopen. Janette en Lambrecht van den Broek zorgen voor eenheid en blijvende verrassingen voor de klanten. Schap19 is van donderdag tot en met zaterdag geopend aan de Herenstraat 19 in Rhenen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei