Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Slachtoffer 'snoeimoord' met schep doodgeslagen

WAGENINGEN - De 54-jarige Wageninger Paul Melser is op 7 juni met een schep doodgeslagen. Justitie verdenkt de 22-jarige Alard B. dat hij de dader is in wat de 'snoeimoord' is gaan heten. Woensdagmiddag begon het proces in de zaak en verscheen B. voor het eerst in het openbaar voor de rechter. 

B. wordt ervan verdacht dat hij zijn 54-jarige collega van de plantsoenendienst met een schep tegen de grond heeft geslagen en is blijven slaan terwijl Melser al bewusteloos op de grond lag. De officier van justitie verdenkt B. van doodslag.

Het slachtoffer werd op 7 juni 2017 levenloos en verminkt gevonden op een hondenuitlaatveldje aan de Gruttoweide in Wageningen. Naast hem lag een schep, waarschijnlijk  de spade waarmee hij om het leven kwam.

De zaak werd woensdag niet inhoudelijk behandeld. Dat gebeurt op woensdag 24 januari. Er zijn nog wat onderzoeken die moeten worden afgerond.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

De Vallei