Spandoek fans voetbalclub Bennekom voor ziekenhuis Gelderse Vallei

VideoEDE - De supporters van voetbalclub Bennekom betuigen hun steun aan het personeel van ziekenhuis Gelderse Vallei. In het kader van de coronacrisis is een metersgroot spandoek op de gevel gehangen. De tekst luidt ‘Samen Sterk’.

Op diverse plekken in het land zijn acties van voetbalclubs van de grond gekomen om al het verplegend personeel een hart onder de riem te steken in deze tijd van crisis rond de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Daartoe behoren onder andere NAC en Vitesse. In het weekeinde kwamen Feyenoord en Ajax met een gezamenlijke actie.

In Ede is Bennekom de grootste voetbalvereniging. Daar werd deze week door supporters een spandoek geschilderd. In ziekenhuis Gelderse Vallei liggen meerdere patiënten met het coronavirus.

Een metersgroot spandoek, gemaakt door supporters van de voetbalclub Bennekom, bij ziekenhuis Gelderse Vallei  in Ede.
Volledig scherm
Een metersgroot spandoek, gemaakt door supporters van de voetbalclub Bennekom, bij ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. © Foto vv Bennekom
Spandoek vv Bennekom bij ziekenhuis Gelderse Vallei
Volledig scherm
Spandoek vv Bennekom bij ziekenhuis Gelderse Vallei © foto vv Bennekom
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei