Kleedhokje. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Kleedhokje. Foto ter illustratie. © AD

Student (23) filmde bloot meisje in kleedhok zwembad: ‘Waarom ik?’

WAGENINGEN/ARNHEM - Hij was depressief na het uitgaan van een langdurige relatie. ,,Ik zocht een uitlaatklep. Niet in alcohol of drugs ofzo, maar ik vond dit spannend: het gluren naar zich omkledende meisjes. Spannend om daar thuis naar te kijken, níét om te verspreiden.”

7 reacties

 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Barlaeus 23 is niet de leeftijd van een puber. Hij studeert blijkbaar ook iets, dus wat verstand zou je ook verwachten. Ik denk dat ik een idee heb waarom zijn vriendin bij hem weg is gegaan.
 • Anne Schoen

  2 maanden geleden
  @harrie, het is algemeen bekend dat als je op heterdaad betrapt wordt en direct berouw toont, je een veel lagere straf krijgt. Zijn opmerking dat hij 'niet aan de drank of drugs ofzo' is gegaan en 'dit spannend vond', vind ik vrij makkelijk aantonen dat hij dit minder erg vind dan dat hij een paar avonden goed bezopen was geworden.
 • Harrie Nak

  2 maanden geleden
  @Anne hoe kom je erbij dat hij niet schuldbewust is? Hij heeft direct bekend, overal meegewerkt (had zich ook continu kunnen beroepen op zwijgrecht) en ziet (zonder bedenktijd) af van hoger beroep. Ik zie een jongeman die berouw heeft van zijn acties. Doorheeft dat hij de privacy van anderen ernstig geschonden heeft en bereid is de straf daarvoor te dragen.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Wat studeert hij eigenlijk?
 • Jeroen Bleek

  2 maanden geleden
  "In Nederland straffen we het zwaarst in Europa".Parttime weekje schoffelen en meneer is van alles af. De dame in kwestie zit nog jaren met een trauma dat ze een plekje moet geven. Vandaag las ik dat een meneer die 11 jaar lang haar stiefdochter vanaf 7 jaar heeft misbruikt 6 jaar voorwaardelijk krijgt... flinke straffen hoor!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei