Toch weer motormeeting bij McDrive Veenendaal

VIDEOVEENENDAAL - Ondanks een eerder verbod wordt zondag 6 mei waarschijnlijk toch een motormeeting gehouden op het parkeerterrein van McDonald's langs de A12 in Veenendaal. Vorig jaar weken de motorrijders uit naar Arnhem en Duiven, maar ze werden weggestuurd.

5 reacties

 • Jelle

  4 jaar geleden
  Lees het artikel nog eens. Straatracen en dan gezellig naar de meeting, zo gaat dat.
 • Jelle

  4 jaar geleden
  Luilak op Koningsdag? Ik ken die traditie niet, sorry. Dit had bovendien niets met vroeg wekken te maken. Die straatterreur begon al om een uur of 2. Barneveld had er blijkbaar ook veel last van (zie Omroep Gelderland) maar niemand die er iets tegen wil doen...
 • Gerrit Louter

  4 jaar geleden
  Jelle...dat waren waarschijnlijk brommer en motorrijders die aan het z.g ,,luilak,, mee hebben gedaan , dat is ook hier traditie om op Koningsdag vanaf s,morgens  een uur of 5  met veel lawaai door de straten te rijden..dit jaar reden er zelfs auto,s mee...en heb je toch nog slaap problemen...?  koop echte goede oordopjes...of neem een borrel...!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Hebben die motorrijders íets maar dan ook íets te maken met deze motormeeting? Nee. Echt helemaal niets. Ik zie dus ook geen problemen?
 • Jelle

  4 jaar geleden
  Motorrijden is voor velen een leuke hobby, maar de overlast die er automatisch bij hoort door tuig dat zich nergens iets van aantrekt... ik ben afgelopen nacht wel 5 keer wakker geworden door belachelijke gashendeltrekkerij en gebrul in de buurt, op de Rondweg-Oost! En dat is echt niet de eerste keer. Oordopjes helpen niet. Aanpakken dat tuig!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei