Volledig scherm
Henk van der Meijden tovert in zijn chocoladebar met chocolade. © Herman Stöver

Van der Meijden tovert in Wageningen met chocolade in zijn chocoladebar

WAGENINGEN - Om niets aan het toeval over te laten, had Henk van der Meijden een dag voor de officiële opening al proef gedraaid in zijn chocoladebar. 

,,De counter was ingericht. Ik wilde zeker weten dat alles goed stond", zei de Edenaar zaterdag toen ballonnen bij de ingang aangaven dat het een feestelijke dag was voor zijn zaak in het centrum van Wageningen. 

Honderd

Honderd smaken belooft Van der Meijden door te toveren met de vier kernwaarden van chocola: melk, wit, puur en extra puur. Eten kun je er ook:  flensjes, wafels, croissants, fondue, ijs. Alles uiteraard met chocolade. ,,We maken ook de lekkerste brownies", belooft hij. Quetzal heet de zaak. ,,Genoemd naar de god van de Azteken. Voor hem werd er altijd chocolade geofferd." Hij proeft de naam van zijn zaak nog eens. ,,Quetzal. Dat moet dan de hemel van de chocolade worden."  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei