Archieffoto van ’t Veeneind.
Volledig scherm
Archieffoto van ’t Veeneind. © Cord Otting

Veeneind blijft ook Rhenens na de verkiezingen

VEENENDAAL/ RHENEN - Het Veeneind blijft de komende jaren 'gewoon' Rhenens. Slechts een minderheid van de Veenendaalse politieke partijen willen proberen om het gebied aan de rand van de stad Veenendaals te maken. Rhenen houdt de deur op slot voor een grenscorrectie.

3 reacties

 • AnZo

  4 jaar geleden
  Nee, de nieuwbouwwoning werd verkocht als zijnde een woning in Veenendaal, van verkoopfolder tot aan makelaar en notaris. Rhenen en Veenendaal hadden op voorhand aangegeven dat de grenscorrectie geregeld zou worden op het moment dat het bewoond kon worden. Helaas kregen ze uiteindelijk onenigheid. Blijkbaar is het vooral het geld wat Rhenen deed besluiten om af te haken. En niemand die het begrijpt als je naar deze woningen zoekt, want je zit midden in een Veense woonwijk en dan blijkt het toch Rhenen te zijn.
 • Rvd

  4 jaar geleden
  Toen je een huis ging kopen/huren. Toen wist je toch of je in de gemeente Veenendaal of in de gemeente Rhenen ging wonen? Je had dit kunnen zien aankomen. 
 • AnZo

  4 jaar geleden
  Naar de mening van de bewoners wordt niet gevraagd, zolang je maar de gemeentelijke belastingen betaald. Dat is ook het enige wat je van Rhenen verneemt, ook al ben je verplicht inwoner. Zelfs stemmen heeft geen zin, omdat je weinig tot niets van doen hebt met de Rhenense politiek als je binnen de bebouwde kom van Veenendaal woont op Rhenense grond. Zolang je maar op tijd betaalt.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei