De nieuwe Nasser moskee van Veenendaal in aanbouw. De Marokkaanse moskee was een van de islamitische instellingen die in 2017 onderzocht werden.
Volledig scherm
De nieuwe Nasser moskee van Veenendaal in aanbouw. De Marokkaanse moskee was een van de islamitische instellingen die in 2017 onderzocht werden. © DG

Vertrouwenscrisis in Veenendaal over onderzoek naar islamitische gemeenschap, maar burgemeester komt er mee weg

VEENENDAAL - Een vertrouwenscrisis in Veenendaal. Dat is het gevolg van een onderzoek dat in 2017 en 2018 - al dan niet illegaal - gedaan is in de islamitische gemeenschap. In een spoeddebat donderdag bleef burgemeester Gert-Jan Kats zeggen dat er geen fouten zijn gemaakt bij dat onderzoek. 

  1. Voetbaloverzicht: Rode kaart doelman breekt Harskamp op; Otterlo zet periodetitel kracht bij
    PREMIUM
    voetbal vallei

    Voetbal­over­zicht: Rode kaart doelman breekt Harskamp op; Otterlo zet periodeti­tel kracht bij

    EDE - Of er volgende week nog gevoetbald wordt is zeer de vraag, maar dit weekeinde draait het amateurvoetbal nog door. Op de nodige sportparken althans, want het regent afgelastingen, veelal vanwege corona. Daarnaast kwamen onder andere SKV en Wageningen niet in actie vanwege een onbespeelbaar veld. Wat gebeurde er dit weekeinde op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei