Volledig scherm
Politieagenten doen onderzoek bij de gevel van een kledingwinkel van Boavista. Foto ANP © ANP

Verzinkbare palen voor exclusieve kledingzaak in Veenendaal

De kledingzaak Boavista heeft verzinkbare palen voor de pui aan de Hoofdstraat in Veenendaal geplaatst. De exclusieve winkel werd de afgelopen maanden twee keer getroffen door een ramkraak met een gestolen auto.

Met gestolen auto's ramden de dieven de pui en namen dure merkkleding mee. In april en vorige maand werden de ramkraken gepleegd. De dieven verdwenen op een scooter. De eigenaar had al enkele betonblokken voor de winkel geplaatst. Hij heeft nu vijf palen laten plaatsen die bij openingstijden in de grond zakken en na sluiting van de winkel weer naar boven komen.

  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei