De moskee in Ede bij de bouw in 2009.
Volledig scherm
De moskee in Ede bij de bouw in 2009. © Herman Stšver

Vragen over mogelijke financiering Edese moskee met geld van Golfstaten

updateEDE - De fracties van de SGP en Burgerbelangen hebben vragen gesteld over mogelijke subsidies van de Golfstaten aan de Marokkaanse moskee in Ede. 

23 reacties

 • Elvis

  5 jaar geleden
  Laat men ook eens nagaan hoe de grote en nieuwe reformatorische kerken van de SGP-aanhangers aan het geld komen. Zwart geld??De fundamentaliste reformatorische geloofsbelevenis groeit en daar maak ik mij zorgen om want die willen andersdenkenden de wil van de Heer (zoals ze zelf in hun program van beginselen hebben staan) opleggen. Graag wil ik weten wat de gemeente daar tegen gaat doen.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Beste Aug,De Turkse moskee is NIET gefinancieerd door Diyanet of de Turkse overheid. Het is gebonden aan Diyanet Nederland (Islamitische Stichting Nederland). Kom gerust een keertje langs, dan zal ik je rondleiden! Je vragen over de financiering kunnen we bespreken met koffie :) Het is immers makkelijk en tegelijk ook moedig om uitspraken te doen op het internet (zonder enige juiste kennis).Gr.
 • de gelderse gravin

  5 jaar geleden
  de gemeente ede is "veulstedruk" met onbenullige knullige zaakjes. we moeten onze tegels ui de tuin halen en plantjes poten. ze pakken oud papierhandel van kna af, en zetten gedupeerden aan het werk in groenvoorziening. kwesties m.b.t. financiering S.A. , daar hebben ze geen fromage van gegeten. en koeweit, wat is dat ? is dat een wei voor koeien ? ze hebben de koeienbel horen rammelen, maar waar hangt de klepel ?
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Moet verboden worden!!
 • Wim

  5 jaar geleden
  Ja overheid, zoek dit maar eens ff uit.  Ach de uitkomst weet ik al.

In samenwerking met indebuurt Ede