Brandweerlieden Wilbert Kusters (links) en André Hazeleger bij de brandweerkazerne Stadspoort.
Volledig scherm
PREMIUM
Brandweerlieden Wilbert Kusters (links) en André Hazeleger bij de brandweerkazerne Stadspoort. © Herman Stöver

Vrijwilligers brandweerkazerne Stadspoort met stomheid geslagen over sluiting: ‘Gegoochel met cijfers’

EDE - De vrijwilligers van de brandweerpost Stadspoort in Ede zijn verbijsterd over het voorgenomen besluit om de kazerne volgend jaar te sluiten. Ze verwijten het Edese bestuur ongevoeligheid en gegoochel met cijfers.

3 reacties

 • Janneke - Jans - van der Tas

  1 week geleden
  Onbegrijpelijk, onverantwoord, ondoordacht om deze brandweerkazerne te sluiten. Deze kazerne ligt op een belangrijke lokatie, Maandereng, Rietkampen, uitvalswegen etc. Dit kortzichtige eenzijdige besluit gaat ongetwijfeld mensenlevens kosten. Alleen de gedachte hieraan roept de vraag op of hier een prijskaartje aan gehangen mag worden! Bovendien gaat Ede, "World food" en masse aan het frituren, is Oud en Nieuw ook in aantocht, dus dat beloofd wat....voor de toekomst van Ede "Stad".
 • Marja van den Broek

  1 week geleden
  De gemeente Ede heeft het liever over minder snackbars e.d. dan belangrijke dingen.
 • Hans wildekamp

  2 weken geleden
  De gemeente Ede stopt liever geld in bodemloze put World food. Dan veiligheid en brandweer in de wijk. World food gaat een vermogen kosten en over enkele jaren wil niemand daar nog over praten.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei