Een deel van de Unitas-aanhang in de Wageningse raadszaal
Volledig scherm
Een deel van de Unitas-aanhang in de Wageningse raadszaal © DG/Eric Wijnacker

Wageningen wil heel graag een poppodium

WAGENINGEN - Wageningen wil heel graag een poppodium in het voormalige postkantoor aan het Plantsoen. Of het (financieel) haalbaar is, moet volgend jaar blijken als een haalbaarheidsonderzoek is afgerond.

4 reacties

 • Jansen

  5 jaar geleden
  Zo is dat Nienke. En de rotzooi en het lawaai blijft gelukkig ook. Waarom is Unitas niet lekker op de Gen. Foulkes gebleven?
 • Egert

  5 jaar geleden
  Dat er zelf een haalbaarheids onderzoek gedaan word voor een poppodium naast de Junushof is belachelijk. Bij het pand hoort een publieke functie maar we moeten ons niet laten lijden door de waan van de dag, er zijn andere prioriteiten in de stad. 
 • Nienke Fleur

  5 jaar geleden
  Unitas is een jongeren vereniging, geen studentenvereniging, alle jongeren, of ze nou studeren of niet, zijn er welkom. Bovendien komen en gaan individuele studenten en jongeren wellicht, maar de vereniging blijft en is dus een constante die niet zo maar verdwijnt.
 • Eruk Peeten

  5 jaar geleden
  Ik denk dat de raad er voor moet waken om niet alleen te luisteren naar luidruchtige passanten. De studenten vragen om een mooi poppudium en zijn zelf na een paar jaar verdwenen, De exploitatietekorten worden vervolgens afgewenteld op de blijvers.

In samenwerking met indebuurt Ede