Volledig scherm
© Herman Stöver

Wageningse brengt debuutalbum uit

WAGENINGEN - De Wageningse singer-songwriter Nienke Deiters brengt haar debuutalbum uit. Taste of Colour is voor de zangeres een mijlpaal. 

 ,,Ik vind het moeilijk om dingen af te maken. Ik heb mijn studie afgemaakt en nu mijn album, maar ook heel veel niet. Ik houd ervan om nieuwe dingen te beginnen en te ontdekken, maar op een gegeven moment raak ik op iets uitgekeken." 

Zintuigen

Haar muziek omschrijft de Wageningse als kleine, melancholische luisterliedjes. ,,Meestal schrijf ik vanuit mijn eigen ervaringen of over wat mijn zintuigen waarnemen. Ik heb best veel meegemaakt en muziek maken is voor mij een manier om dat te uiten maar ook los te laten. Ik denk wel dat als je veel hebt meegemaakt, je meer de diepte in kunt gaan", zegt Deiters. Volgens haar hebben sommige artiesten een depressie nodig om muziek te kunnen schrijven. ,,Ik niet. Als ik me niet goed voel, komt er ook niets uit. Pas op de momenten waarop ik me ontspannen voel en de inspiratie kan stromen, kan ik putten uit de periode dat ik niet blij was."

Presentatie

De albumpresentatie van Taste of Colour is zondag om 20.15 uur in Theater Het Hof aan de Boekhorstenstraat 58 in Arnhem. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei