Volledig scherm
Het centrum van Rhenen heeft een grote opknapbeurt gekregen. © Herman Stöver

Wegwerk centrum Rhenen weer uitgesteld

updateRHENEN - De wegwerkzaamheden in het centrum van Rhenen worden opnieuw uitgesteld. Die zouden dinsdag beginnen maar dat gaat niet door vanwege het weer.

Dat heeft de gemeente Rhenen laten weten. Wanneer er wel aan de weg gewerkt gaat worden, is nog niet bekend. Eigenlijk zou vanaf dinsdag - tijdelijk - eenrichtingsverkeer ingevoerd worden door het centrum van Rhenen. De Utrechtsestraatweg en de Herenstraat door het centrum van de stad stonden op de planning om tot en met vrijdag 23 februari om 16.00 uur geasfalteerd te worden.

Omleiding

Wanneer het werk gaat beginnen, geldt er voor verkeer in de richting van Elst een omleiding via de Nieuwe Veenendaalseweg en het Paardenveld. Verkeer in de richting van Wageningen kan gewoon door het centrum rijden. Het parkeerterrein Buitenomme is vanaf beide zijden bereikbaar. Dit eenrichtingsverkeer is noodzakelijk omdat de aannemer de asfaltwerkzaamheden niet ‘s nachts kan uitvoeren. Het werk is de afronding van een grote opknapbeurt van het centrum van Rhenen die in september 2017 is begonnen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei