Volledig scherm
© Politie Team Verkeer Oost-Nederland

Wie vervoert nou elf jongeren in een paardentrailer?

De politie heeft afgelopen weekend in Scherpenzeel een automobilist bekeurd die elf jongeren vervoerde in een paardentrailer.

De tieners werden in de nacht van zaterdag op zondag door agenten opgemerkt tijdens een alcoholcontrole. De bestuurder kreeg een bekeuring voor gevaarlijk rijgedrag. ,,Zorg dat je kind veilig thuis komt en laat ze een taxi nemen of haal ze als ouder zelf op", meldt de politie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Frustratie bij kopers prefab-woningen Slokker uit Zeewolde groeit: ‘Heel moeizaam en veel ellende’
    PREMIUM

    Frustratie bij kopers pre­fab-woningen Slokker uit Zeewolde groeit: ‘Heel moeizaam en veel ellende’

    EDE - Veel kopers vinden dat bouwbedrijf Slokker Innovate uit Zeewolde de problemen met de Spaarhuis-woningen te traag en slecht aanpakt. Dat blijkt uit een rondgang langs bezitters van woningen in Apeldoorn, Ede, Culemborg en Zeewolde. ,,Het voelt alsof we aan het lijntje worden gehouden.’’ Slokker stelt juist dat 93 procent van de klachten zijn of nu worden opgelost. Ondertussen bouwt het Zeewolder bedrijf geen Spaarhuis-woningen meer.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei