Wolf gezien bij Wageningen en in Betuwe: 'Mijn jachthond werd gek'

videoWAGENINGEN - Een wolf is waargenomen in de omgeving van Wageningen.  Het is de derde zekere waarneming van een wolf in Nederland dit jaar.

31 reacties

 • Jules Vismale

  2 jaar geleden
  De wolf lijkt op de Veluwe niet meer tegen te houden.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Het is van groot belang, dat de wolf welkom wordt geheten in Nederland. Deze dieren horen hier zeker in onze natuurgebieden zoals in Drenthe en Veluwe. Ze staan bovenaan in de voedselketen en kunnen de jachtdrang van de graagschietende jagers overnemen op een natuurlijke wijze. Laat dus deze beschermde diersoort met rust. Het valt niet tegen te houden..in Duitsland alleen al leven zo.n 60 roedels. Een wolf kent geen grenzen en vormt geen enkel gevaar voor de mens. De schapenhouderskunnen zich beschermen indien nodig. De wolf is welkom in ons land.Een wolvenkenner!
 • Har

  4 jaar geleden
  Niet alleen kogelhulzen, die vallen op worden daarom meegenomen. De plastic zogenaamde hagelproppen worden met de kogeltjes mee de natuur ingeschoten. Tienduizenden per jaar, dit feit alleen al dat maakt de jagers tot de grootste vervuilers van natuurgebieden. En een keer per jaar helpen ze dan met flesjes opruimen. Schijnheilig en hypocriet gedoe.
 • N Barros

  4 jaar geleden
  Jagers zul je bedoelen die zijn er te Veel in Nederland !
 • Benardus123

  4 jaar geleden
  Laat dat beest gewoon met Rust

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei