Wolf óók gespot in Veenendaal, maar je kunt nog gewoon naar buiten

VideoVEENENDAAL - Een opvallende verschijning vannacht in Veenendaal. Rond half twee is op de Nieuweweg een wolf gezien. „Ik dacht dat iemand zijn hond kwijt was”, zegt Johnny van Dijk, die het dier filmde.

14 reacties

 • Ingrid

  4 jaar geleden
  Het is een wild dier dat zich niet laat begrenzen, of we het nu leuk vinden of niet hij is er. Maar laat het verder ook lopen zoals het loopt,misschien bevalt het hem wel niet en vertrekt hij, of hij doet zich te goed aan het wild dat nu afgeschoten word omdat ze geen natuurlijke vijanden meer hebben. Het is niet aan ons om de natuur te sturen.En nee ik ben geen dierenactivist,maar als dat beest besluit om in ons druk bezette landje te komen,heet ik hem van harte welkom.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ingrid ben jij dierenactivist? Je begrijpt mijn reactie niet, net als de rest. Ik bedoel hiermee dat de wolf het hier nooit lang gaat overleven aangezien hier niet genoeg natuurgebied is, ik ben best bereid om te verhuizen als daarmee de wolf gered kan worden, maar dan moet de rest ook mee. Wat ik probeer te zeggen is dat de wolf toch wel afgeschoten word als het er te veel worden en als ze mensen en dieren gaan aanvallen, dus die HOORT HIER NIET, ja dat lees je goed, en dat zeg ik niet omdat ik de wolf haat, dat zeg ik omdat de wolf hier gevaar loopt en ik juist het beste voor dat dier wilt.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Interessante redenering. Hoe kom je hierop. Eigen gedachte of kan je het feitelijk onderbouwen?
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Mensen horen ook niet te leven in heel erg druk bevolkte gebieden..maar daar piept niemand over. 
 • Ingrid

  4 jaar geleden
  Ga jij maar verhuizen dan, want die wolf weet niks van die regeltjes

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei