Kim Agterberg en Yannick Keijzer zijn al tijden op zoek naar een leuke woning. ,,Het is een drama, we worden keer op keer overboden."
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Agterberg en Yannick Keijzer zijn al tijden op zoek naar een leuke woning. ,,Het is een drama, we worden keer op keer overboden." © Herman Stöver

Woningzoekers Kim (24) en Yannick (29) grijpen steeds mis: ‘Het is een drama, de prijzen schieten de pan uit’

woningnood in de valleiVEENENDAAL - Beiden een goed salaris, tientallen woningen bezocht, 40.000 euro overbieden, maar nog altijd geen huis. Starters Kim Agterberg (24) en Yannick Keijzer (29) worden er moedeloos van. ,,Het is een drama. De prijzen schieten de pan uit. Onder de 4 ton heb je in Veenendaal geen leuke woning meer”, zegt Agterberg.

2 reacties

 • Van Der Wal AV

  2 maanden geleden
  Het eiseb pakket wat die jongeren hebben is ook niet reëel. Begin gewoon in een appartementje die zijn er zat in Veenendaal. Als ze daar in 2017 voor hadden gekozen hadden ze hun spaargeld kunnen steken in het aflossen en hadden ze nu met een mooie overwaarde een volgende stap boven de 4 ton kunnen maken.
 • Garina van Dinteren-Tittse

  2 maanden geleden
  Wat zou ik graag zien dat dat overbieden verboden wordt! Zolang dit doorgaat trekken de jongeren (vooral die nog thuis wonen) altijd aan het kortste eind. Bovendien is het waarschijnlijk weggooien van zuurverdiend spaargeld, want de huizen gaan nu ver boven hun waarde van de hand!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei