Kim Agterberg en Yannick Keijzer zijn al tijden op zoek naar een leuke woning. ,,Het is een drama, we worden keer op keer overboden."
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Agterberg en Yannick Keijzer zijn al tijden op zoek naar een leuke woning. ,,Het is een drama, we worden keer op keer overboden." © Herman Stöver

Woningzoekers Kim (24) en Yannick (29) grijpen steeds mis: ‘Het is een drama, de prijzen schieten de pan uit’

woningnood in de valleiVEENENDAAL - Beiden een goed salaris, tientallen woningen bezocht, 40.000 euro overbieden, maar nog altijd geen huis. Starters Kim Agterberg (24) en Yannick Keijzer (29) worden er moedeloos van. ,,Het is een drama. De prijzen schieten de pan uit. Onder de 4 ton heb je in Veenendaal geen leuke woning meer”, zegt Agterberg.

2 reacties

  • Van Der Wal AV

    1 jaar geleden
    Het eiseb pakket wat die jongeren hebben is ook niet reëel. Begin gewoon in een appartementje die zijn er zat in Veenendaal. Als ze daar in 2017 voor hadden gekozen hadden ze hun spaargeld kunnen steken in het aflossen en hadden ze nu met een mooie overwaarde een volgende stap boven de 4 ton kunnen maken.
  • Garina van Dinteren-Tittse

    1 jaar geleden
    Wat zou ik graag zien dat dat overbieden verboden wordt! Zolang dit doorgaat trekken de jongeren (vooral die nog thuis wonen) altijd aan het kortste eind. Bovendien is het waarschijnlijk weggooien van zuurverdiend spaargeld, want de huizen gaan nu ver boven hun waarde van de hand!

In samenwerking met indebuurt Ede