Wat is er mooier dan gamen in een politie-vrachtauto. Op het Fitrfeest, zaterdag in de speeltuin aan de Van der Hagenstraat in Ede, kon dat. En échte politiemannen hielpen de kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat is er mooier dan gamen in een politie-vrachtauto. Op het Fitrfeest, zaterdag in de speeltuin aan de Van der Hagenstraat in Ede, kon dat. En échte politiemannen hielpen de kinderen. © Herman Stöver

Zo’n 250 kinderen houden Fitrfeest in Edese speeltuinen: ‘Heel belangrijk om samen te vieren’

EDE - Ze hadden de middag van hun leven. Zo’n 250 kinderen kwamen zaterdag naar de speeltuinen Langenhorst en Van der Hagenstraat in Ede voor het Ede viert Fitrfeest. Het kinderfeest is de start van een week vol activiteiten rondom dit islamitische feest.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei