Volledig scherm
Twee geliefden bezegelen hun huwelijk met een kus. © ANP

15 jaar homohuwelijk, dat gaan we vieren!

GEZOCHT - Op 1 april 2001 werd het burgerlijk huwelijk in Nederland ook opengesteld voor koppels van hetzelfde geslacht. Aanstaande vrijdag viert het homohuwelijk in Nederland zijn 15e verjaardag. Dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! 

Daarbij hebben we uw hulp nodig. Bent u een koppel van hetzelfde geslacht en bent u getrouwd tussen 2001 en 2015? Dan zijn wij op zoek naar u! Om wat preciezer te zijn, naar uw trouwfoto. 

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij willen in de krant van vrijdag een ode brengen aan 15 jaar homohuwelijk en waarmee kan dat beter dan foto's. Wat is uw meest sprekende foto van de mooiste dag van het leven van u en uw partner? Bijvoorbeeld die ene foto waarop u en uw partner stralen van geluk of misschien wel een foto van het moment van het aanzoek. Of misschien toch die foto waarop u kijkt hoe uw partner naar het altaar loopt.

Dé foto
Heeft dit idee uw enthousiasme aangewakkerd? Stuur uw foto naar redactie@gelderlander.nl. Vermeld hierbij uw namen, wanneer u getrouwd bent en waarom u dit dé mooiste foto vindt. Van alle foto's die wij ontvangen, maken wij een collage om te vieren dat koppels van hetzelfde geslacht al 15 jaar mogen trouwen in Nederland.

Let op: de foto's verschijnen alleen in de krant en niet op onze website.