Volledig scherm
Zaf Gobel. © Michèle Giebing

Achterhoek sterk vertegenwoordigd bij Meest Markante Horecaondernemer

ZIEUWENT/RUURLO - Luuk Domhof van catering- en snackbedrijf De Timp in Zieuwent en Bert van Zijtveld van restaurant de Heikamp in Ruurlo dingen mee naar de titel Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland 2016/2017. Naast de 2 Achterhoekse bedrijven dingen ook Zaf Gobel van restaurant ZafVino in Arnhem en Jan van Wilgenburg van biercafé de Hazebrug in Ermelo mee naar de prijs.

De winnaar van de door Koninklijke Horeca Nederland (KHN) gehouden verkiezing wordt in juni bekend gemaakt.

Origineel concept
De jury van de wedstrijd bezoekt de horecabedrijven de komende weken. Zij beoordelen of de ondernemer een origineel concept heeft neergezet en vernieuwend is. Doel van de KHN is om vernieuwing in de horeca te stimuleren.

Regiowinnaars
De winnaar dingt samen met 13 andere regiowinnaars mee naar de titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland. Die wordt in januari 2017 verkozen.

Volledig scherm
Luuk Domhof laat al enkele auto's op afgewerkte en gefilterde zonnebloemolie rijden. © Jan van den Brink
Volledig scherm
Het ontwerp van de Boerangerie. Beeld: architect Rolf Bröring
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.