Volledig scherm
© Rob Voss

Afwijkende krant door IT-problemen, e-paper wél beschikbaar

BEST - Door een ernstige technische storing in de drukkerij in Best wijkt de krant van vandaag af van wat de lezer op zaterdag gewend is. Doordat het onmogelijk bleek een aantal edities van De Gelderlander te drukken, moest worden besloten om de editie Rivierenland te verspreiden in Arnhem en Nijmegen en wijde omgeving.

De uitgever heeft de keuze gemaakt om tenminste nog een krant vandaag te bezorgen in plaats van helemaal geen dagblad.

E-paper
Alle edities van De Gelderlander zijn in de digitale krant wel compleet verschenen. Op de website en in de app zijn de digitale kranten gratis en zonder toegangscodes te downloaden en te lezen. Directie en hoofdredactie verontschuldigen zich voor het niet goed verschijnen van de krant vandaag.

PC of laptop
U vindt de digitale krant op krant.gelderlander.nl. Door op een hoek van een pagina te klikken, slaat u de bladzijde om. Ook met behulp van de pijltjestoetsen op uw toetsenbord kunt u door de krant bladeren. Wilt u een artikel lezen, klik dan op het betreffende verhaal. Door naast een artikel te klikken, sluit het zich weer. 

Klik hieronder op de naam van een editie en deze wordt direct geladen.
Editie Achterhoek
Editie Arnhem
Editie Betuwe
Editie Liemers
Editie Maas en Waal
Editie Maasland
Editie Nijmegen
Editie Renkum
Editie Rivierenland
Editie Rijk van Nijmegen
Editie Vallei
Editie Veluwezoom Oost
Editie Wijchen Beuningen
Editie Winterswijk

Telefoon of tablet
Op een draagbaar apparaat leest u de digitale krant in een van onze apps. De directe links naar deze apps vindt u hieronder:
App voor Android
App voor iOs (Apple)

Meer informatie over onze digitale producten vindt u op dg.nl/service.