Volledig scherm
Foto van danseres tijdens de 1e editie van Something For Your Mind in 1992. © PR

Arnhem loopt al warm voor nieuwjaarsfeesten

ARNHEM - Feestorganisatoren in Arnhem hebben het vizier al gericht op de nacht van 31 december 2016 op 1 januari 2017. Maandagmiddag begint de voorverkoop voor 8Bahn Harbour New Year's Eve (NYE), woensdag gaan de kaarten voor Something For Your Mind NYE in de Arnhemse Eusebiuskerk in de verkoop.

Peter Damen van Something For Your Mind is, tot zijn verbazing, nog vóór de verkoop van zijn nieuwjaarsfeest officieel begint de eerste tweehonderd tickets al kwijt. In een exclusieve voorverkoop aan de bezoekers van vorig jaar vlogen die binnen 24 uur over de toonbank, aldus de Arnhemmer.

Herkenbaar
Voor Pascal Rietman van 8Bahn is het snelle voorverkoopsucces herkenbaar. „De kaartverkoop voor nieuwjaarsfeesten begint altijd vroeg. Groot verschil met gewone feesten is dat mensen vaak met een grote vriendengroep Oud en Nieuw willen vieren, en dat dus al op tijd willen regelen.”

Uitverkocht
Het Oud en Nieuw-feest in de Eusebiuskerk was in 2015 al in november uitverkocht, vertelt Damen. Ook bij 8Bahn kon er dat jaar nog voor het feest begon niemand meer bij, net als in 2014, aldus Rietman.