Volledig scherm
© Supermassive

Arnhems muziekbedrijf werkt samen met dj Armin van Buuren

ARNHEM - Dimitri Vegas & Like Mike, Dash Berlin en Showtek. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wereldbekende namen uit de elektronische muziekwereld met een contract bij Armada Music, het populaire platenlabel van de Nederlandse top-dj Armin van Buuren. Sinds kort werkt ook het Arnhemse Supermassive werkt sinds kort voor het muziekimperium.

Het bedrijf de videoclips voor de Amerikaanse groep Galactic Marvl. En dat terwijl Supermassive nog geen anderhalf jaar bestaat. „Dat we nu al voor een klant als Armada Music mogen werken, hadden we vooraf nooit verwacht", zegt mede-eigenaar Robert van Wingerden (29). „Dit is een droom die uitkomt."

Hiphopachtig
Collega Julian Theelen (25) noemt de stijl van de dancemuziek van Galactic Marvl 'hiphopachtig'. De filmpjes voor een serie van drie nummers gaan over een buitenaards wezentje dat is gevlucht naar de aarde en daar voortdurend wordt achtervolgd door twee politieagenten. Een remix van Galactic Marvl, waar Supermassive een omslagafbeelding voor heeft ontworpen, is op muziekwebsite SoundCloud al meer dan een miljoen keer bekeken.

Het hele interview staat in De Gelderlander van donderdag 11 augustus, editie Arnhem, en is te lezen in de online krant.