Volledig scherm
Presentator Geert Willems van De Walk Show. foto Do Visser

Baas Vierdaagsefeesten in eerste Walk Show

NIJMEGEN - De Walk Show, de dagelijkse talkshow van De Gelderlander en LUX tijdens de Vierdaagse, beleeft zondagmiddag om 15.00 uur haar première. Presentator Geert Willems ontvangt op het podium van LUX aan de Mariënburg onder meer de directeur van de Vierdaagsefeesten, Teddy Vrijmoet.

Hoe verloopt het eerste weekeinde van het feest? Zijn er minder mensen omdat bezoekers bang zijn geworden na de aanslag in Nice? Vrijmoet geeft er antwoord op.

Gedicht
Tafeldame vanmiddag is stadsdichter Frouke Arns. Zij stelt mede de vragen en draagt aan het eind van de Walk Show het gedicht voor dat ze speciaal voor de honderdste Vierdaagse heeft gemaakt. Andere gasten zijn de Nijmeegse Paul de Graaf, die een compleet album uitbracht met alleen wandel- en Vierdaagsenummers.

Opening
Heel speciaal wordt de opening van de show: het Nijmeegs Mannenkoor geeft een voorproefje op het bijzondere concert van maandagavond. Dan zingen ze op de onderste verdieping van de Kelfkensbosgarage, zondagmiddag doen ze dat dus ook al in een kleinere bezetting aan de Mariënburg. Vast onderdeel van de talkshow is de quiz Schoentje Aan Schoentje Uit, waar iedereen aan mee kan doen. Het leukste: voor alle deelnemers is er prijs.