Volledig scherm
Pascal Rietman. © Michèle Giebing

Boottrip tijdens 17 uur durend Harbour Festival Arnhem (video)

ARNHEM - Dancefeestorganisator 8Bahn breidt het Harbourfestival in de Nieuwe Haven in Arnhem op zaterdag 3 september uit met een bootreisje. Bezoekers kunnen drie keer inschepen voor een vaartocht van anderhalf uur over de Rijn.

Ook nieuw bij de derde editie van de 'bekroning van de zomer': het feest duurt inclusief afterparty zeventien uur. In totaal zijn er vier podia.

Partyboot
„Na middernacht is er alleen nog binnen muziek, in de Havenloods", zegt Pascal Rietman van 8Bahn. De boot fungeert als vierde podium voor het festival, dat inmiddels een reputatie lijkt te hebben opgebouwd. De voorverkoop loopt beter dan ooit, aldus Rietman.

Op het partyschip zullen dj's draaien die ook op de vaste wal zijn geprogrammeerd; Dan Shake, Rik Payne en Patski (Pascal Rietmans alter ego als dj).

8Bahn maakt dinsdag officieel het volledige programma bekend van 8Bahn Harbour Festival. Voor de bootreisjes zijn in de voorverkoop geen tickets verkrijgbaar. Die zijn uitsluitend te koop tijdens het festival zelf.

Line-up
Begin september zijn achter de draaitafels aan de Nieuwe Havenweg in elk geval te zien en te horen: Marko Dakic, Kowloon Odyssey, Richard Fearless (ook bekend van Death in Vegas), Dan Shake met Marcel Vogel, Funkineven met Jay Daniel, Tessela, Avalon, een gezamenlijke set van Antal & San Soda, Ravetrain Sounds, Baobab Music, Daan & Luuk, Rik Payne & Eaglemen, Cari Lekebusch, en ROD samen met Tripeo.

Aftermovie van Harbourfestival 2015

Credits: Guust van Uden // Droneshots More info: www.8bahn.nl // www.8bahnfestival.nl