Volledig scherm
© DG

Camping Down The Rabbit Hole toch eerder open

EWIJK - Bezoekers van festival Down The Rabbit Hole op de Groene Heuvels bij Ewijk mogen vrijdagochtend toch al eerder de camping bij het terrein op. Al vroeg stonden flink wat mensen in de rij voor een plekje. Die camping zou om 12:00 uur open gaan, maar dat werd uiteindelijk 10:00 uur. 

Het festival start al eerder, maar gaat vandaag rond 14:00 uur pas echt los. Down The Rabbit Hole wordt geplaagd door de vele regenval van de afgelopen weken.

Drassig
De grond is drassig waardoor het kampeerterrein niet al gisteren, maar pas vandaag open gaat. Ook parkeren bij het festivalterrein kan vanwege de drassige grond niet. Bezoekers kunnen zich via de stations Nijmegen en Wijchen en de parkeerplaats bij de Nijmeegse rotonde met bussen laten vervoeren. Door een gebrek aan bussen en chauffeurs rijden die pendelbussen niet 's nachts tussen 0:00 en 08:00 uur, bleek gisterenavond laat.

Tegelijk
Organisator Mojo verwacht hierdoor extra drukte en wachttijden voor de 20.000 bezoekers. Die komen nu allemaal tegelijk aan, in plaats van verspreid over een aantal dagen. 

Volledig scherm
Wachtende bezoekers voor de camping. © DG