Volledig scherm
Festival Waterdruppels in 2013. © Archieffoto Paul Wijtvliet.

Dans, theater en muziek bij festival Waterdruppels in Sonsbeek

ARNHEM - Festival Waterdruppels brengt op zondag 24 juli een programma met muziek, dans, theater en muziek rondom de Fonteinvijver en bij kunstwerken in het Sonsbeekpark. Het programma begint zaterdag om 15.00 uur met een concert van de Nederlandse Fluitacademie (jong talent) in de Steile Tuin.

Later op de zaterdag wordt er in de Steile Tuin gedanst: om 18.00 uur is er kinderdisco en om 19.00 uur kunnen liefhebbers klassiek ballroom dansen met dansschool Versteegh.

Fonteinvijver
Het programma op zondag van is 13.00 tot 17.00 uur. Dansgezelschap Deladanse danst dan langs de Fonteinvijver. Theatergroep Gajes speelt 'Een klap voor je kop', straattheater waarbij de toeschouwers midden op de speelplek staan omringd door het decor, rijdende objecten en acteurs op stelten.

Watermolen
The Full Circle maakt in de Steile Tuin muziek uit de West Coast van Amerika. Percussioniste Leticia Bal speelt bij de watermolen op haar (met water gevulde) flessenorgel. De muzikanten van Arnhemland musiceren in het kunstwerk van Rob Voerman bij de waterval. Edima brengt een concert in de boskerk van het kunstenaarscollectief Slavs and Tatars.