Volledig scherm
De vlogger Defano Holwijn in de Broerstraat in Nijmegen. © DG

'De hoofdstad van Zuid-Holland is....Haarlem' (video)

NIJMEGEN - De gemakkelijkste vragen worden ingewikkeld, wanneer vlogger Defano Holwijn ze stelt. Twee weken geleden was de vlogger in Nijmegen om voor zijn rubriek #watweetjij?! een opname te maken. In zijn video's stelt hij gemakkelijke vragen, die door de formulering heel moeilijk lijken, en daardoor mensen in de war brengt. 

De resultaten zijn niet mals. Want wat blijkt? De kleuren van de Belgische vlag op volgorde zetten is nog niet zo gemakkelijk als Defano met een camera naast je staat. En ook de vraag wat de hoofdstad van Noord-Holland is, zorgt voor zenuwen en het verkeerde antwoord.

Gelukkig zijn er ook heel wat Nijmegenaren die zich niet van de wijs laten brengen en de vragen wel goed beantwoorden.

Kijk hieronder naar de video die Defano in Nijmegen maakte 

In #WATWEETJIJ?! onderzoek ik de algemene kennis van de mensen op straat. Vragen die heel simpel lijken, maar onder druk toch wat moeilijker kunnen worden. Vandaag ben ik in Nijmegen! Abonneer op mijn kanaal via: http://bit.ly/1JzqfGN Elke zondag om 17:00 #WATWEETJIJ?! DE VORIGE IN ROTTERDAM (REVANCHE!)± https://www.youtube.com/watch?v=eODrsSeeIB0&index=26&list=PLn0m5v6sA9oLfTVAAQhuOUyFFT60D_eYT #WATWEETJIJ?! AFSPEELLIJST:https://www.youtube.com/playlist?list=PLn0m5v6sA9oLfTVAAQhuOUyFFT60D_eYT FOLLOW ME! | SOCIAL MEDIA SNAPCHAT: kidkidguapo. http://www.instagram.com/defano.holwijn http://www.twitter.com/defanoholwijn http://www.facebook.com/defanoholwijn Op dit kanaal vind je behalve mijn kenmerkende '10 dingen' filmpjes, Jantje Bijdehandje, #WATWEETJIJ?! nog veel meer.......... onzin. Wel grappige onzin, hoop ik.