Volledig scherm

Decathlon in Rijnhal klaar voor opening (fotoserie)

ARNHEM - De Arnhemse Rijnhal is veranderd in een gigantische sportzaak. Vandaag om 12.00 uur opent Decathlon Rijnhal de deuren. Hoe ziet het eruit? En wat is er nog over van de voormalige evenementenhal? Wij kregen alvast een kijkje en laten jou meekijken!

Klik HIER voor het volledige fotoalbum.

Bij het betreden van de Arnhemse Rijnhal zal het voor menig bezoeker straks even wennen zijn. In acht maanden tijd is de voormalige evenementenhal omgetoverd tot een gigantische Decathlon.

Volledig scherm

De sportzaak opent woensdag 1 juni haar deuren. Voordien moet natuurlijk nog wel even de vloer geschrobd worden.

Volledig scherm

De blauwe letters van de Rijnhal, die eerder aan de gevel hingen, keren terug in de nok van de nieuwe sportwinkel. „Wij begrijpen dat er voor veel Arnhemmers emotionele waarde aan de Rijnhal kleeft", zegt winkelmanager Bram Eussen daarover.

Volledig scherm

Van fitness tot voetbal: in totaal zijn er 65 verschillende sporten vertegenwoordigd in de Rijnhal, verspreid over 4.500 vierkante meter.

Volledig scherm

Wie een blik wil werpen op het gigantische vloeroppervlak, kan dat doen vanaf de nog altijd intacte tribunes.

Volledig scherm

Decathlon wil behalve sportartikelen verkopen mensen ook met zoveel mogelijk sporten kennis laten maken. Daarom zijn voor de ingang een voetbal- en een basketbalveld aangelegd.

Volledig scherm

Binnen zwoegen de werknemers intussen om alles netjes en op tijd in de rekken te leggen.

Volledig scherm

Decathlon hoopt op een massale toeloop vanaf woensdag 1 juni. Daarvoor zijn vijfhonderd parkeerplaatsen aangelegd, waar nu de laatste hand aan wordt gelegd.

Volledig scherm
Ballen liggen te wachten op hun nieuwe eigenaar. © Gerard Burgers