Volledig scherm
Franky Rizardo. Foto Hedi Visuals

Dj Franky Rizardo droomde van Free Your Mind in zijn achtertuin

ARNHEM - Free Your Mind is zaterdag een hemel voor houseliefhebbers. De weergoden zijn de organisatoren met temperaturen richting de dertig graden goed gezind.

En volgens de Oosterbeekse dj Franky Rizardo beschikt het festival over 'de beste line-up ooit'. Wanneer Frank Ketelaar, als dj bekend onder de naam Franky Rizardo, zaterdag zijn handen ten hemel heft, beseft hij dat dit één van de hoogtepunten van het jaar is. De dertiende editie van dancefestival Free Your Mind op het Stadsblokkenterrein in Arnhem is immers bijna in zijn achtertuin.

Thuiswedstrijd
„Ik heb gezonde spanning", zegt de 28-jarige Oosterbeker. „Omdat het in Arnhem is, komt mijn familie ook even kijken. Dat ik hier weer mag staan, is wel bijzonder. Eerst was draaien op de Korenmarkt op Koningsdag het hoogst haalbare in Arnhem. Daarna werd het Free Your Mind."

'Karakteristieke plek'
Het vrijgevochten sfeertje spreekt hem aan. „Dat ligt vooral aan de locatie, daar aan de Rijn met het zand en de karakteristieke plek onder de brug. Dat zijn mooie plekken om te dansen. En je kunt er heerlijk verdwalen. Ik weet niet of het festival nog veel groter kan. En ook niet of je dat moet willen. Als je het massaal maakt, verliest het mogelijk wat charme. 20.000 of 25.000 mensen is wellicht te veel."

Lees het hele verhaal met Franky Rizardo​ zaterdag in de krant, editie Arnhem, of in onze online-krant, of in onze apps.

Watch the full liveset of Franky Rizardo, live at SLAM! Koningsdag 2016. SLAM! is HET station waar je de nieuwste tracks als eerste hoort! Met evenementen zoals de SLAM!Koningsdag en de dikste acties zoals de Festival week, Festival Friday en de Dutch Dance Days. Op dit YouTube kanaal vind je de beste video's van SLAM!. Wil je deze video's als eerste in je mailbox ontvangen? Abonneer je nu op het SLAM! YouTube kanaal: http://bit.ly/1fILHdH Of ga naar: Meer muziek: http://www.slam.nl Facebook: http://www.slam.nl/facebook Twitter: http://www.slam.nl/twitter Instagram: http://www.slam.nl/instagram SLAM!Gemist: http://www.slam.nl/gemist