Volledig scherm
Het Facebook-evenement. © Screenshot

Facebook-evenement op Waalstrand heeft 300 aanmeldingen

NIJMEGEN - Een man of veertig had Bram Edelman (20) alias dj Wubcake uit Beuningen in gedachten toen hij het evenement Waalstrand feestje!! aanmaakte op Facebook. Inmiddels hebben meer dan 300 mensen zich aangemeld. Nog eens 2.500 mensen zeggen interesse te hebben in het feest.

„Ik had niet verwacht dat er zoveel mensen zouden willen komen”, lacht organisator en dj Bram Edelman (20) uit Beuningen. „Op de eerste dag toonden zo’n 50 interesse. De ochtend erna zag ik toen ik wakker werd dat het er al zo’n 500 waren”, aldus Bram.

Niet de bedoeling
Afgelopen weekend zat hij op het Waalstrandje te chillen met een aantal vrienden. „Dat mag wel wat groter dacht ik.” Maar zoveel als er nu zeggen te komen, was ook weer niet de bedoeling. 

Geen overlast
„Maar annuleren gaat niet meer”, zegt Bram. „Want iedereen weet toch al waar het is. En privé zetten kan niet.” Hij heeft er goede hoop op dat het allemaal goed gaat. „Want ik wil geen overlast veroorzaken.” Op Facebook roept hij op vuilniszakken mee te nemen en je eigen rommel op te ruimen.

Redelijk hard
Bram neemt zelf twee kleine geluidsboxjes mee. „Die gaan wel redelijk hard, maar zijn niet genoeg voor zoveel mensen”, zegt hij. Daarom vraagt hij anderen ook boxjes mee te nemen.

Rond een uur of 21.00 moet het feest vanavond gaan beginnen.