Volledig scherm
Feestgangers op Free Your Mind © DG

Free Your Mind verloopt zonder problemen (video)

ARNHEM - De dertiende editie van festival Free Your Mind op de Arnhemse Stadsblokken is zaterdag probleemloos verlopen. Dat zegt organisator Robin Hagen.

,,Het is weer gewoon een leuk feestje geweest", meldt hij. Geen van de ruim 12.500 festivalgangers zou overhit zijn geraakt door de warmte. Met de John Frostbrug en de grote feesttent waren er, volgens Hagen, voldoende mogelijkheden om de schaduw op te zoeken. Verder zochten bezoekers onder meer verkoeling in de vorm van waterijsjes en waaiers.   Klachten
Van klachten over geluidsoverlast heeft Hagen niets gehoord. ,,Het klopt dat er vrijdagavond met Studentival al een studentenfeest op de Stadsblokken was. Drie keer per jaar is hier een feest. Nu is de buurt er weer even vanaf. Maar als ik de gemeente was, zou ik niet meer vergunningen verstrekken.”   'Lekker relaxed' Ook voor Arnhemmer Bart Onck (31), die alle edities tot nu toe meemaakte, was Free Your Mind weer als vanouds. ,,Iedereen komt hier altijd voor hetzelfde", vertelt hij. ,,En dat is van muziek genieten. Gewoon lekker relaxed. Iedereen doet wat 'ie doet en dat maakt het zo gezellig."

© De Gelderlander