Volledig scherm
© Thinkstock

Geld terug voor bezoekers taptoe Arnhem

ARNHEM - Mensen die een kaartje hebben gekocht voor de taptoe in Arnhem kunnen hun geld terugkrijgen, zegt de organisatie. De Arnhem Tattoo die van 6 tot 9 juli gehouden zou worden rondom de Rijnhal, is uitgesteld. De organisator van het militaire muziekfestijn, Theo W., raakte de afgelopen weken in opspraak.

Hij betaalde leveranciers en bedrijven die meewerken aan de taptoe niet en werd daarnaast voor vier oplichtingszaken opgepakt door de politie.

Niet meewerken
Bedrijven, sponsors en leveranciers willen niet meer meewerken aan de Arnhem Tattoo. Volgens W. omdat 'derden pogingen doen om het evenement tegen te houden'.

'Taptoe kan doorgaan'
De organisatie, die voor zover bekend alleen uit W. en zijn vrouw bestaat, houdt vol dat de taptoe door kan gaan op een ander moment. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig, geld terugvragen kon via office@arnhemtattoo.com, maar deze is inmiddels uit de lucht.

Het bedrijf achter de website en e-tickets, 2MSolutions, wacht nog steeds op 15.000 euro. Zij hebben daarop de website van Arnhem Tattoo offline gehaald.

Heeft u een kaartje voor de taptoe? Heeft u uw geld teruggekregen of juist niet? Laat het weten aan redactie.arnhem@gelderlander.nl