Volledig scherm
Sonsbeek Theater Avenue.

Hagen Events en 8Bahn gaan samen verder

ARNHEM – De Arnhemse evenementenorganisatoren Hagen Events (onder meer World Statues) en 8Bahn (dancefeesten) gaan samen verder. Met de fusie, die de komende maanden gestalte moet krijgen, ontstaat de grootste evenementenorganisator van de stad.

De ervaring van Doorwerther Robin Hagen (naamgever van Hagen Events) en de 'jongehondenmentaliteit' van 8Bahn, bekend van dancefestivals zoals op Koningsdag in het Musispark, moet een bruisend nieuw bedrijf opleveren. Een naam is er nog niet.

Evenementen
Evenementenhal De Beursfabriek in Nieuwegein van Hagen Events en de Havenloods van 8Bahn in de Nieuwe Haven in Arnhem blijven zelfstandig en worden niet in de fusie meegenomen. World Statues, Free Your Mind, Sonsbeek Theater Avenue, Over Koken Gesproken en de 8Bahn-feesten zijn enkele van de evenementen die het nieuwe bedrijf samen gaat organiseren.

Groei
De fusie, die op 1 oktober beklonken wordt, moet nieuwe groei mogelijk maken. Tegelijk moet met de verjonging van de organisatie gewaarborgd worden dat evenementen als dancefeest Free Your Mind ook in de toekomst jongere generaties aan zich weten te binden.

Volledig scherm
Feest in de Havenloods van 8Bahn.