Volledig scherm
Beliebers wachten rustig bij GelreDome totdat zij naar binnen kunnen. © DG

Herhaling Justin Bieber-chaos bij GelreDome blijft uit (video)

ARNHEM - Fans van Justin Bieber die kaarten kochten voor The Golden circle zijn vanochtend in groepjes van ongeveer 15 het GelreDome binnengeleid. Dit om herhaling van de chaos van gisteren te voorkomen. Toen renden zo'n 500 Justin Bieberfans tegelijkertijd richting het stadion om het beste plekje te bemachtigen.

Vanaf 8 uur vanochtend zijn fans die een kaartje hadden voor The Golden Cirle (dichtbij het podium) toegelaten.

Chaos
Gisterochtend leidde het openen van GelreDome nog tot chaotische taferelen. „Dit is f*cking gevaarlijk”, liet één van de fans zich ontvallen. Doordat een van de dranghekken omviel, kwamen meerdere fans ten val. De chaos werd hierdoor alleen maar groter. Op het terrein dreigden enkele meiden zelfs onder de voet te worden gelopen. Dit wisten beveiligers te voorkomen door om de gevallen meiden heen te gaan staan.

'Hoop hem te zien'
Shanelle de Boer (17) en Tilana Giskus (16) uit Nieuwegein gaan voor de tweede keer naar Justin. Gisteren waren de twee meiden er ook al bij. „Het is een stuk beter georganiseerd", aldus Shanelle. Ze hoopt haar idool dit keer wel van dichtbij te zien.

Concert
Het tweede concert van Bieber start vanavond om 19.00 uur in GelreDome.

Fans van het tieneridool wachten rustig voor GelreDome, bekijk hier de beelden van gisteren toen honderden Beliebers op hetzelfde moment naar binnen wilden:

Volledig scherm
Shanelle de Boer en Tilana Giskus gaan voor de tweede keer. „Het is vandaag een stuk beter georganiseerd", laat Shanelle weten. © DG
Fans van Justin Bieber wachten rustig voor GelreDome totdat zij naar binnen kunnen.