Volledig scherm
Het voormalige Vivare-pand aan de Westervoortsedijk in Arnhem. © Google

Huurder voor oude Vivare-hoofdkantoor in Arnhem gevonden

ARNHEM - Vivare heeft een huurder gevonden voor het voormalige hoofdkantoor van de corporatie aan de Westervoortsedijk in Arnhem. De komende tien jaar wordt het pand, dat leeg stond sinds mei 2015, gebruikt door UL International Netherlands BV.

UL staat voor Underwriters Laboratories. Het is een internationaal bedrijf op gebied van technische tests, keuringen en certificeringsdiensten voor kwaliteit en veiligheid. De Nederlandse tak is momenteel gevestigd in een gebouw op IJsseloord 2 in Arnhem.

Elst
Met het contract is nu een nieuwe bestemming gevonden voor drie van in totaal vijf Vivare-panden die in 2015 jaar overbodig werden. Het zesde kantoor, in Elst, was gehuurd door de corporatie en was al eerder afgestoten. Het kantoor van Vivare aan de Europalaan in Renkum is sinds eind 2015 een gezondheidscentrum en het 'stadskantoor' aan de Velperbuitensingel is door Mutos City Appartments uit Ede omgebouwd tot appartementencomplex met 29 woningen.

Duiven
Vivare zoekt nu nog een nieuwe gebruiker voor de vrijgekomen panden aan de Visserlaan in Duiven en de Waterstraat in Velp.