Volledig scherm
© Screenshot/YouTube

Man 30 keer tegen hoofd geschopt in drukke winkelstraat Arnhem (video)

ARNHEM - Een 18-jarige man uit Lunteren is op Koningsdag 25 tot 30 keer tegen zijn hoofd getrapt bij een ruzie op de Ketelstraat in Arnhem. Ook zijn 14-jarige broertje is geslagen. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.

De man uit Lunteren vertelde dat hij die dag rond 18.00 uur in de drukte per ongeluk tegen een onbekende man opliep. Vrijwel direct werd hij hard geschopt en geslagen door een groep van negen a tien mannen, meldt de politie.

Gebroken kaak
Zijn broertje schoot hem daarop te hulp en werd ook geslagen. De 18-jarige man is met een gebroken kaak en losse kies naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie kon de man, ZZP-er, door het incident zes weken niet werken.

Opzettelijk
De politie meldt dat uit camerabeelden blijkt dat de groep mannen door de stad liep en daarbij opzettelijk tegen anderen aanliep. In het regionale opsporingsprogramma Bureau GLD zijn beelden van de mishandeling getoond. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Help mee deze daders te vinden! Zonder aanleiding worden twee broers (18-14 jaar) door de groep in elkaar geslagen! Luister naar hun schokkende verhaal. Heb je informatie tip dan nu de politie: 0800-6070 of geef je informatie anoniem door via: 0800-7000.