Volledig scherm
Marsha en Danny Baboelal met hun zoontje Andres. © Koen Verheijden

Marscha en Danny: van Vierdaagseromance naar wandelbaby

NIJMEGEN - De Vierdaagse is de vader van veel romances en liefdesbaby's. Marsha en Danny Baboelal weten er alles van.

Wie: Marsha (31) en Danny (33) Baboelal
Wonen in: Den Haag
Waar ontmoet: op de Wedren (2010)

Marsha: „Elk jaar zocht ik een vriendin op bij de finish. In 2010 deed ik dat ook, toen ik opeens een leuke politieman op het plein spotte. Mijn vriendin kende hem en stelde hem voor. Het nieuws ging als een lopend vuurtje door de detachementen van Den Haag en Kennemerland."

„Op donderdag stond ik met een drankje langs de route, vlakbij mijn toenmalige huis. En Danny, de leuke politieman, kreeg er natuurlijk ook eentje. Na de eerste kus op vrijdagavond en een eerste date in Den Haag waren we een stelletje: hij is de liefde van mijn leven. En sindsdien gebeurt er elk jaar tijdens de Vierdaagse wel iets bijzonders."

„In 2011 woonden we net samen, in 2012 vroeg Danny mij ten huwelijk bij de huldiging van de wandelaars van het politiedetachement Den Haag. En in 2014 verwachtten wij een wandelkindje. Onze zoon Andres is begin 2015 geboren en was vorig jaar natuurlijk mee. Een wandelbaby die al met 11 maanden begon te lopen."

„Ook nu, zes jaar later, zijn we er weer bij. Danny slaapt met zijn collega's in een school en ik sta op een camping samen met onze zoon en opa en oma. De Vierdaagse is, hoewel we niet de hele tijd samen zijn, een bijzondere week voor ons.''