Volledig scherm
© DG

Megasportstore Topshelf in V&D Arnhem, in gesprek over meer locaties

ARNHEM - Er komt een megastore van de succesvolle sportkledingketen Topshelf in 'fashion, sport en lifestyle' in het voormalige warenhuis van V&D aan het Johnny van Doornplein in Arnhem. Topshelf heeft met pandeigenaar IEF Capital overeenstemming bereikt over de huur van circa 8.435 vierkante meter winkelruimte in het gebouw

Dat laten directeur Inge van Kemenade van Topshelf en Joop van der Steuijt van adviseur in vastgoed Retail Property Management in een gezamenlijke verklaring weten.

Grootste Topshelf
Het wordt daarmee de grootste vestiging van Topshelf tot nu toe. De verkoop van modekleding rond sport en vrije tijd wordt in de nieuwe Arnhemse megastore gecombineerd met speciale afdelingen voor 'beauty & parfumerie', reisartikelen en 'een hippe back to school corner op het kidsdepartment', aldus de verklaring.

Succesvol
Van Kemenade geldt als een buitengewoon succesvolle ondernemer. Ze opende eerder grote winkels van Topshelf in Leerdam (1996), Beuningen (2002), Rotterdam (2003), Cruquius (2007) en Utrecht (2009).

Meerdere V&D's
Met de opening van de nieuwe zaak in Arnhem is het eind van de expansie van Topshelf nog niet in zicht, zo staat geschreven: 'Topshelf is thans op meerdere locaties met eigenaren van de voormalige V&D warenhuizen in gesprek.'

Volledig scherm
Topshelf in Beuningen. © DG
Volledig scherm
Het pand van de voormalige V&D in Arnhem. © Marc Pluim