Volledig scherm
Realityster Marcella Kox in de kledingwinkel die ze sinds maart 2015 in Arnhem heeft. Foto: Marina Popova

Nieuw tv-programma Arnhemse Michella Kox (video)

ARNHEM - Michella Kox, Arnhems enige echte realityster, komt met een nieuw televisieprogramma. Hoe het programma heet en op welke zender het te zien is, mag ze niet zeggen, wel dat morgen de eerste opnamedag is. Ondertussen blijft ze ook haar 71.889 Facebookvrienden op de hoogte houden van haar fascinerende leven.

In het programma wordt waarschijnlijk weer veel gescholden en getierd.

Bruine kleur uit een flesje
Michella Kox trad sinds 2008 op realityprogramma's als Dames in de dop, Echte meisjes in de jungle, Echte meisjes op de prairie, Shopping Queens, Lust, liefde, laten lopen. Ze profileerde zich daarin steeds als een echte bitch: geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Wel met verlengde krulharen, nepwimpers, strakke jurkjes en een bruine kleur uit een flesje. Ze bracht zelfs een eigen nummer uit.

Muziek
Ze heeft zelf een hit gehad in 2012. Daar moet Michella gewoon om lachen: „Haha, Lekker voor je, mijn hit uit 2012. Nee, zingen doe ik niet meer. Je hoort toch in dat liedje dat ik dat helemaal niet kan?”

De tekst gaat onder de video verder.

Puinhoop
In haar nieuwe programma gaat Michella problemen oplossen. Vrijdag is de eerste draaidag. Ze weet niet wat haar te wachten staat. „Ik heb twee pilotfilmpjes gemaakt, die niet op tv komen. In het eerste ga ik naar twee homo's, van wie de een de ander ervan beschuldigt dat hij vreemd gaat. De ander zegt dan weer dat de moeder van zijn vriend een hoer is. Afijn, veel geschreeuw en gescheld. Die moeder komt er ook nog bij en zo wordt het een gigantische puinhoop.”

De tekst gaat onder de video verder.

C-ster
Ondanks haar bekendheid is Michella wel met beide benen op de grond gebleven. „Ik ben toch gewoon een C-ster? Ik ben echt geen Linda de Mol of zo. Ik ben van de realityprogramma’s.”

Lees het complete interview met Michella in De Gelderlander van donderdag 4 augustus of bekijk de e-paper.