Volledig scherm
© screenshot Facebook Nigel Sean

Nijmeegse rapper Nigel Sean komt met nieuwe videoclip

NIJMEGEN - Rapper Nigel Sean uit Nijmegen, winnaar van de talentenshow SuperSongDag, heeft een videoclip gemaakt van zijn nummer 'Slapen In De Club'. Maandag is de video uitgebracht op het Youtube-kanaal van jongerenradiozender FunX. 

Nigel Sean, ook bekend van het nummer 'Huilen Als Een Man', deed dit jaar mee aan het tweede seizoen van de talentenshow SuperSongDag op radio FunX en won onder meer een gratis videoclip. 

Slaappil
In de clip is te zien dat de rapper niet goed kan slapen en een slaappil neemt. Die slaappil heeft echter rare bijwerkingen. 

NIgel Sean - Slapen In De Club ----------------------------------------------- Volg Nigel Sean: Facebook: www.facebook.com/nigelseanmusic Soundcloud: www.soundcloud.com/nigelseanmusic Instagram: @Nigelseanmusic Twitter: www.twitter.com/nigelseanmusic iTunes: http://tinyurl.com/SIDC-Itunes Spotify: http://tinyurl.com/SIDC-Spotify Met dank aan: Hostel De Mafkees Radio FunX Murderhouse Riza Tisserand & Jaimy de Ruijter Supersongdag Abonneer op het kanaal van Murderhouse: http://tinyurl.com/mrdrhouseYT Volg Murderhouse Official: Website: www.murderhouseofficial.com Facebook: http://tinyurl.com/mrdrhouseFB Soundcloud: www.soundcloud.com/ murderhouseofficial Instagram: @Murderhouseofficial ----------------------------------------------- WEBSITE: http://www.funx.nl FACEBOOK: http://www.facebook.com/funxfm INSTAGRAM: http://www.instagram.com/funxfm TWITTER: http://www.twitter.com/funx SNAPCHAT: funxfm Dit is het officiële YouTube kanaal van jongerenradiozender FunX. Je vindt hier o.a. video's met artiesten, reportages uit de stad, festivalverslagen, straatinterviews en nog veel meer! Wil je niks missen? Abonneer je dan hier: https://www.youtube.com/user/funxfm?sub_confirmation=1