Volledig scherm
ANP

Politie zoekt aanrander Vierdaagseweek

NIJMEGEN - De politie is op zoek naar een man die tijdens de Vierdaagseweek twee vrouwen zou hebben aangerand en mishandeld.

De twee slachtoffers liepen in de nacht van maandag 18 juli op dinsdag 19 juli rond 03.00 uur vanuit het Nijmeegse centrum naar het station.

Vuistslag
Toen ze over de Van Schaeck Mathonsingel liepen, kwam er vanuit tegenovergestelde richting een man aangelopen. Bij het voorbijgaan betastte hij één van de vrouwen. Toen deze de man van zich af duwde, kreeg ze een vuistslag.

Gewond
De andere vrouw werd hierdoor zo boos dat ze hem achterna rende, in de richting van de parkeergarage. Toen ze hem had ingehaald, draaide de man zich om en greep de vrouw bij haar kleding. Vervolgens gaf hij haar een paar klappen. De vrouw sloeg een paar kreeg terug. De aanrander raakte hierbij gewond in zijn gezicht.

Getuigen
De politie is op zoek naar deze man, maar ook naar een blonde jongen die één van de slachtoffers zou hebben geholpen. Daarnaast zoekt de politie nog naar een kleinere jongen met donker haar, die mogelijk iets heeft gezien.