Volledig scherm
© DG

Prijzen voor studenten en medewerkers HAN

ARNHEM - Voor meerdere studenten en medewerkers begon het nieuwe studiejaar gisteren extra goed. Zij vielen donderdag tijdens de opening van het studiejaar van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) in de prijzen bij de uitreiking van de HAN-prijs.

Op Industriepark Kleefse Waard kreeg Jan Geurts van Kessel de HAN-prijs in de categorie docent. Hij kreeg op het podium gezelschap van Jason van Kolfschoten, Roel van den Boom en Jan Bender. Zij kroonden zich tot winnaar in de categorie onderzoekers.

Winnaars
De studenten Bas Korten en Fieke Aarts mochten als winnaars in hun categorie eveneens op het podium verschijnen. Jan Pels liet in de categorie ondersteuners twee andere genomineerden achter zich. Per categorie werd een cheque van 2.500 euro uitgereikt aan de winnaar.

HAN Parade
Tijdens de opening - op de locatie Industriepark Kleefse Waard, waar relaties van de HAN gevestigd zijn - werden in een talkshow meerdere discussies over maatschappelijke thema's gehouden. De dag werd afgesloten met de HAN Parade, een jaarlijks festival met theater, acts en nieuwscafé's.

Volledig scherm
© HAN