Volledig scherm
Een illustratie van Kamagurka voor de servetten. © Frites Atelier Amsterdam

Sergio Herman opent Frites Atelier in Arnhem

ARNHEM - De Zeeuwse topkok Sergio Herman strijkt met een 'Frites Atelier' neer in het stadshart van Arnhem. De zaak komt op de hoek van de Vijzelstraat en Bakkerstraat. Daar zit nu nog een winkel van Six Accessoires.

Het atelier moet het kroondomein worden van patat van culinaire topkwaliteit in combinatie met een reeks speciale sauzen die sterrenkok Herman voor dit doel heeft ontwikkeld. Om er echt iets moois van te maken speurde hij stad en land af op zoek naar de allerbeste aardappels.

Spanning
Sergio Herman en zijn zakenpartners Pieter Munten en Lhassan Ait Ali kondigden een paar maanden geleden al aan dat ze met hun luxe patatzaken op toplocaties zullen verrijzen in vijf grote steden in Nederland. De mannen doen wat geheimzinnig over de details om de spanning erin te houden in een uitgekiende reclamecampagne.

Flagship
Managing director Munten wil namens het team desgevraagd wel prijsgeven dat Frites Atelier Amsterdam de flagship store van alle vijf moet worden. "Sergio Herman en zijn team zitten midden in de voorbereidingen."

Herman geeft via Twitter af en toe een 'preview' van wat er komen gaat. Smaakmakers in de campagne zijn de speciale servetten die Kamargurka heeft ontworpen om de patatliefhebbers te plezieren.

Banen
De luxe patatbakkers adviseren het publiek om de website van 'Frites Atelier Amsterdam' in de gaten te houden. Daar nodigt het management mensen uit om te solliciteren voor een baan in de nieuwe ateliers in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Arnhem.

Volledig scherm
Topkok Sergio Herman. © Frites Atelier Amsterdam