Volledig scherm
'Hotel Burgers' Ocean'. Illustratie Discovery Channel

Slapen bij haaien Burgers' Zoo in 'Shark Week Hotel' (video)

ARNHEM - Televisiezender Discovery Channel geeft in het kader van 'Shark Week' een overnachting weg tussen de haaien van Burgers' Zoo in Arnhem. Daarvoor is op Facebook een actie gestart.

Burgers' Ocean wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot 'Shark Week Hotel'.

Shark Hotel
De prijswinnaar kan maandag 25 juli overnachten voor het aquarium van de Arnhemse dierentuin, waarin vijf haaien rondzwemmen. Tijdens de traditionele Shark Week staan de uitzendingen van Discovery geheel in het teken van haaien.

Shark Week is vanaf maandag 25 juli tot en met zondag 31 juli om 21.00 uur te zien op Discovery. Over haaien raken we maar niet uitgepraat. Steeds weer ontdekken wetenschappers nieuwe feiten over deze imposante heersers van de oceanen. Nieuwe jaagtechnieken, nieuw paringsgedrag en nieuwe migratiestromen waardoor haaien ineens op compleet andere plekken opduiken. De traditionele Shark Week van Discovery is daarom voller dan ooit met maar liefst 15 nieuwe documentaires. Van de zoektocht naar ‘Monster Mako’s’ van meer dan 3 meter lang tot het vastleggen van de jaagtechniek van de allergrootste haai Deep Blue, die wel 6 meter is. En van een nauwkeurige analyse van het leefpatroon van de tijgerhaai tot de ontdekking van nieuwe haaienpopulaties voor de kust van Oregon. Na deze Shark Week ben je weer helemaal op de hoogte van deze majestueuze zeeroofdieren die al langer op aarde leven dan de mens. Volg Discovery ook op Facebook, Twitter en Instagram voor de laatste programma info, maar ook voor leuke weetjes en tips! Facebook: http://www.facebook.com/discoverynl Twitter: http://www.twitter.com/DiscoveyNL Instagram: https://instagram.com/discovery_nl Website: http://www.discovery.nl Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste programma's en exclusief beeldmateriaal? Vergeet je dan niet te abonneren op ons kanaal: http://bit.ly/AbonneerDiscovery !