Volledig scherm
Tessa de Boer en Joris Suk van het Arnhemse modemerk Maison the Faux.

The New York Times tipt Maison the Faux uit Arnhem

ARNHEM/NEW YORK - T Magazine, het tijdschrift van de toonaangevende Amerikaanse krant The New York Times, tipt de Arnhemse mode-ontwerpers van Maison the Faux als een duo om in de gaten te houden.

Moderedactrice Angela Koh stelt in het magazine vijf nieuwe modeontwerpers voor die deelnemen aan de New York Fashion Week. Zij showen dan hun lente- en zomercollectie voor 2017 in de Amerikaanse metropool. 

Debuut
Joris Suk en Tessa de Boer van Maison the Faux, gevestigd in de Beekstraat in hartje Arnhem, worden voorgesteld als oud-studenten van kunstacademie 'ArtEZ in the Netherlands'. Ze debuteren in New York.

Experimenten
De Boer en Suk, die zeer verguld zijn met de publicatie, laten zondagavond lokale tijd hun collectie 'Chubby Chaser' zien. „New York staat heel erg open voor nieuwe dingen en experimenten", zegt De Boer tegen T Magazine. „We kunnen hier nóg verder gaan met onze ideeën en concepten.'

De andere ontwerpers in het artikel zijn de Belg Rushemy Botter, Rejina Pyo uit Londen, het Berlijnse Ifeoma en de Italiaan Alessandro Trincone.

Het artikel in T Magazine is hier te lezen.