Volledig scherm
Het Nijmeegse filiaal van de V&D. © Do Visser

Topshelf opent winkel in V&D-gebouw Nijmegen

NIJMEGEN - Topshelf opent dit najaar ook een nieuwe winkel in het V&D-gebouw in Nijmegen. Dat is donderdagmorgen bekendgemaakt. De sportketen heeft al een thuisbasis in Beuningen en zit sinds kort ook in het oude V&D-pand in Arnhem. De winkel van het sportconcern zal 10.000 vierkante meter van het pand in Nijmegen innemen. Zo'n twee derde van het gebouw.

De nieuwe winkel in Nijmegen heeft volgens het concern geen gevolgen voor de zaak in Beuningen.

Beuningen
Dat filiaal is vooral gericht op bezoekers die uit de regio Oost-Brabant, Den Bosch en Beuningen komen. De exacte openingsdatum voor de winkel in Nijmegen zal na 30 mei pas bekend zijn omdat pandeigenaar IF Capital nog werkzaamheden moet verrichten. Naast Nijmegen komt er ook een nieuwe winkel in Groningen.

Zeer blij
Wethouder Ben van Hees laat weten zeer blij te zijn met de aankondiging van Topshelf. Hij was al geruime tijd met de pandeigenaar in gesprek over nieuwe huurders. Zo staat het volgens Van Hees ook vast dat er naast Topshelf nog vier andere zaken in het pand komen. Daaronder zitten zeker twee modezaken. Hiervoor worden aan de Broerstraat nieuwe ingangen en indelingen gemaakt. De commissie beeldkwaliteit gaat de komende tijd de benodigde aanpassingen beoordelen. 

Volledig scherm
De rij voor de V&D in Nijmegen © DG